Testimonials

IBM
Jean-Rene Huyberechts "HR recruitment team leader Belux"
IBM Belux doet reeds sinds meerdere jaren beroep de diensten van My Job Campaign. Het is onmogelijk om de aanwezigheid en naambekendheid van ons bedrijf te verzekeren op alle campussen en jobbeurzen. Het is een prefecte complementaire samenwerking voor onze relaties in de academische wereld.
Binnen een recente rekruteringscampagne om junior aspiranten aan te trekken voor consultancy doeleinden, waren meer dan 35% van de aangeworven medewerken afkomstig uit het databestand van My Job Campaign. Dit was voor ons een zeer bevorderlijk resultaat. De campusbezoeken die ons jaarlijks door MJC verzekerd worden, garanderen ons een constante toestroom van kandidaten die voldoen aan onze rekruteringsvoorwaarden voor jong gediplomeerden.
Onze ervaring toont ons dat de algemene organisatie en de proactieve aanpak van MJC duidelijk efficiënter is dan de job-boards. De toegevoegde waarde van MJC is duidelijk te merken in de tijd en energie die gestoken wordt in de campusbezoeken en de contacten met de studenten.
Rekening gehouden met de omvang van het netwerk dat MJC heeft binnen de bedrijven, vertegenwoordigt deze organisatie ongetwijfeld voor studenten een van de beste startblokken in de zoektocht naar een eerste werkervaring.  

KPMG
Stefanie Picard "Senior Sourcing & Employer Brand Officer"
For more than 10 years we are partnering with My Jobcampaign in order to reach young potentials at an early stage of their last academic year and inform them about the KPMG job opportunities. The platform enables KPMG to contact students pro-actively via the search function. The useful data collected on the platform is exploited by the our recruiters as from the start of the academic year and a significant number of our graduates are hired via the platform.  
BMW Group Belux
Jean-Daniel Colassin "Center for Development"
BMW Group Belux heeft het programma JOY’N US ontwikkeld als ondersteuning van de rekruteringen en als selectieproces voor het net van de concessiehouders. Een van de grootste uitdagingen vandaag de dag bestaat erin om hoog technologische profielen te vinden voor onze verdere productontwikkeling. Dit voornamelijk voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor hybride en elektronische voertuigen. In tegenstelling tot de Job Fairs, is de aanpak van My Job Campaign directer, doelgerichter en efficiënter. Dankzij de spontante toestroom van interessante profielen, kunnen we beter aan de verwachtingen van zowel de kandidaten als de concessiehouders voldoen. Wij appreciëren ook enorm de enthousiaste en gepassioneerde aanpak van de oprichter van My Job Campaign, die ons toelaat de interessante profielen meteen aan de bron op te vangen. Wij wensen hem toe dat hij deze innovatieve weg nog lang kan blijven volgen.  
Flamée & Partners
Luc Flamée "Accountant & Belastingsconsulent"
De aanpak van My Job Campain is uiterst complementair met onze andere wervingsacties, omdat we hierdoor gerichte kandidaturen ontvangen van door ons geselecteerde regio’s en campussen.
Door de samenwerking met My Job Campaign hebben we snel en doeltreffend nieuwe aanwervingen kunnen doorvoeren.  

Swift
Tanguy Thiran "Resourcing HR Department"
Swift recruteert elk jaar een aantal Young Graduates, en daarom dienen wij aanwezig te zijn op verschillende Campus evenementen. Jammer genoeg hebben wij niet de mogelijkheid om overal aanwezig te zijn. Dit is waarom wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van My Job Campaign. Enerzijds zijn zij aanwezig op bijna elke campus. Anderzijds hebben wij bij het bezoek op een job beurs niet de mogelijkheid om alle studenten te bereiken, en vandaar dat de steun van My Job Campaign van groot belang is om ons bezoek aan de job beurs voor te bereiden of als reminder wanneer wij aan het event reeds hebben deelgenomen.

Aangezien wij op zoek zijn naar zeer specifieke en zeldzame profielen (IT of Finance), heeft MJC dankzij haar proactieve werkwijze op de campussen ons in contact gebracht met kandidaten die niet bereikbaar waren op de verschillende jobsites of op de jobbeurzen.

My Job Campaign is zeker en vast een partner met toegevoegde waarde voor onze verschillende Young Graduate Recruitment Campaigns.  

Danone
Nathalie Alen "Recruitment manager" and Flore Decharnia "Recruitment & Training"
Wij werken al verschillende jaren samen met My Job Campaign : we waren dadelijk verkocht aan het concept en zijn heel tevreden over onze samenwerking ! Elk jaar werft Danone een aantal jong afgestudeerden aan. MJC biedt ons de mogelijkheid, jongeren te informeren over onze vacatures en de “Danone uniqueness”. We ontvangen via dit kanaal heel wat interessante kandidaturen!  
Smals
Tom Van de Putte "HR Marketeer"
Smals is altijd op zoek naar jonge talenten in ICT die zich verder willen specialiseren in de ontwikkeling van grootschalige ICT-services en infrastructuren. Met 'ICT for Society' wil Smals ICT-systemen leveren voor een efficiënte communicatie tussen burgers, bedrijven en de overheid op gebied van werk, gezin en gezondheid. My Job Campaign helpt ons om Smals voor te stellen aan startende professionals, en dat op een heel aparte en unieke manier. Smals apprecieert vooral de extra inspanningen die My Job Campaign levert om haar goede resultaten te halen.  
Capgemini
Sylvie Erb "Recruitment Manager"
Capgemini Belgium is elk jaar op zoek naar pas afgestudeerden. My Job Campaign is voor ons een nieuwe dienst en een mooie aanvullende tool om de rekrutering van nieuwe werknemers te realiseren. Wij zijn onder de indruk van de resultaten. De positieve voorstelling van onze onderneming aan studenten is één van de belangrijke stappen voor toekomstige werknemers. Voor studenten is het zeker en vast een voordeel om hen de opportuniteiten op de markt te tonen. En uiteindelijk vinden kandidaten en ondernemingen elkaar. Na een periode van één jaar samenwerking, hebben wij een mooi aantal Young Professionals gerekruteerd.  
I.R.I.S.
Géraldine Valentini "Personnel Administration Manager" and An Willems "HR and Recruitment Officer"
I.R.I.S. neemt deel aan enkele Job Beurzen maar de bijdrage van My Job Campaign overstijgt ruimschoots de contacten die wij in dit kader zouden kunnen hebben.
Inderdaad, My Job Campaign verbindt de carrièremogelijkheden binnen onze onderneming met de competenties van jong afgestudeerden. Wij zouden niet zoveel studenten kunnen bereiken zonder de steun van My Job Campaign, rekening houdend met onze middelen en ons HR departement. Wij ontvangen via dit kanaal uiteenlopende kandidaturen uit verschillende regio’s die beantwoorden aan onze behoeften.  

Coca-Cola Enterprises
Caroline Wouters "Recruiter"
Coca-Cola Enterprises werkt op dit ogenblik aan het versterken van haar Employer Branding bij laatste jaars industrieel –en burgerlijke ingenieurs. Wij zijn jaarlijks op zoek naar de beste ingenieurs voor ons Graduate Program Supply Chain. Om ons hierbij te helpen nemen we My Jobcampaign onder de arm om die studenten te benaderen die wij vanuit onze eigen campusacties onvoldoende bereiken.
Na drie maanden hebben wij al zeer goede resultaten geboekt. Ik zou My Jobcampaign aanraden aan bedrijven die actief wensen te werken aan het versterken van hun Employer Branding bij een specifieke doelgroep studenten.  

Allied Reliability Group
Olivier Dengis "Regional Manager"
De neutrale houding van My Job Campaign staat ons toe om kandidaten te bereiken die normalerwijze moeilijk te vinden zijn op een job beurs. De kandidaturen die wij ontvangen staan ons werkelijk toe om de kandidaten te selecteren volgens hun regio en technische vaardigheden. De bijdrage van My Job Campaign in de zoektocht naar kandidaat bachelors en electromechanici stond Coservices toe haar team te versterken.  
Belgacom
Wendy Loomans "GHR - Human Capital"
Belgacom apprecieert de directe en persoonlijke aanpak van My Job Campaign. De Internet site is heel intuïtief en laat ons toe de verschillende functionaliteiten op een autonome manier te gebruiken. Dankzij onze samenwerking hebben we de mogelijkheid de promotie voor ons Trainee Program « Young Potentials » op een efficiente manier te doen groeien. Op een jaar tijd ontvangen we honderden intéressante kandidaturen die ons toelaten meerdere jonge talenten aan te werven.  
Sonaca
Christine Degembe "Responsable Recrutement Sélection"
“Elk jaar biedt Sonaca carrièremogelijkheden aan soms erg gediversifieerde profielen. My Job Campaign stelt ons in staat in aanraking te komen met campussen, scholen en universiteiten waar wij niet steeds op aanwezig kunnen zijn. De directe, energieke en gepersonaliseerde aanpak van My Job Campaign staat ons eveneens toe om snel kandidaten te vinden die beantwoorden aan de gezochte profielen en hun interesse in ons bedrijf reeds hebben doen blijken. De geboden mogelijkheden om verschillende potentiële kandidaten te vinden zijn daadwerkelijk complementair aan onze parallelle inspanningen.”

 

AB Inbev
Nathalie Koninckx "Recruitment Global Management Trainees
AB-Inbev is elk jaar op zoek naar nieuw universitair talent voor het Global Management Trainee Programme. Het trainee programme is gericht naar pas afgestudeerden (maximum 2 jaar werkervaring) en laatste jaar studenten met een business, economisch of ingenieurs profiel.
Samen met “My Job Campaign” kan dit programme extra bij de specifieke doelgroep kenbaar gemaakt worden aan de universiteiten. Dagelijks ontvangen we via “My Job Campaign” CVs van jong afgestudeerden die we opnemen in het selectieproces van het AB-Inbev Management Trainee Programme.