Eerste netwerk voor afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden


 

My Job Campaign is de eerste website in België die volledig gewijd is aan afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden.

Het is ons doel om een uitgebreid netwerk voor werkgevers, afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden op te bouwen in een grote databank die u kunt raadplegen (duizenden kandidaten van de beste Belgische hogescholen en universiteiten). Duizenden volledige cv’s zorgen voor een voorraad van hooggekwalificeerde profielen waaruit u de beste kandidaten en toekomstige potentiële werknemers kunt kiezen.


Door partner te worden van My Job Campaign verhoogt u uw zichtbaarheid bij afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden en verhoogt u uw prestige en bekendheid bij een voor u relevante doelgroep.

 

 

Als lid/gebruiker van My Job Campaign krijgt u toegang tot een unieke, globale databank waarmee u heel wat tijd zal kunnen winnen. Het laat u tevens toe uw behoeften rechtstreeks (werk- of stageaanbiedingen, traineeprogramma's) aan kandidaten door te geven, in drie talen en volgens zelfgekozen criteria. U kunt ook uw rekruteringsevents promoten!

 

Op My Job Campaign kunt u ook 'cv agents' aanmaken (die u automatisch profielen doorsturen volgens door u gekozen criteria en een door u bepaalde frequentie), en op eenvoudige wijze persoonlijke dossiers van kandidaten beheren per categorie. Kandidaten zijn in staat om u rechtstreeks hun cv en motivatiebrief te bezorgen.
 

 

My Job Campaign is een flexibele oplossing voor werkgevers, die een antwoord biedt voor al hun rekruteringsbehoeften.