CV's zoeken

Vind duizenden volledige profielen van kandidaten van de beste Belgische hogescholen en universiteiten!
Als lid/gebruiker van My Job Campaign kunt u profiteren van een makkelijke en snelle toegang tot een unieke en globale database, die u bovendien tijd helpt te besparen. 

Met onze tool kunt u makkelijk opzoekingen doen op basis van uw criteria en trefwoorden (ook in CV’s in Word- of PDF-formaat die door kandidaten als bijlage worden meegestuurd). U vindt snel uw kandidaten en potentiële toekomstige medewerkers in de grootste Belgische databank van afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden.

Door het gebruiksvriendelijke beheer van de persoonlijke CV-dossiers kunt u alle kandidaten opslaan en rangschikken volgens uw specifieke wensen. Dankzij dat beheer kunt u de kandidaten evalueren (rating en commentaren). Die CV-evaluatie is een snelle manier om de CV’s te organiseren en te raadplegen, vooral met het oog op later gebruik door uzelf of door uw collega’s.

De zeer intuïtieve interface verschaft u eveneens informatie over de acties die u hebt ondernomen met betrekking tot de CV’s (rating en commentaren op de CV’s, CV’s reeds bewaard in uw persoonlijke dossiers, geblokkeerde CV’s, gedeblokkeerde CV’s). De My Job Campaign-tools stellen u eveneens in staat om CV’s door te spelen aan uw collega’s en/of ze te klasseren in hun dossiers. Elk CV kan worden afgedrukt en geëxporteerd naar PDF-formaat.

Geen tijd om kandidaten te zoeken?

My Job Campaign biedt u de gelegenheid om CV-zoekagents te creëren (automatische ontvangst van profielen volgens uw criteria en de gekozen frequentie).

Om een CV-zoekagent te creëren, hoeft u enkel de zoeksessie op te slaan op basis van de criteria die u vooraf hebt geselecteerd. 

Om gebruik te maken van die functie, moet u beschikken over een rekruteerdersaccount.
U kunt nu meteen online gaan of registreer u als u een nieuwe MyJobCampaign-gebruiker bent!

Connexion

  Log in
Login:

Password: