Een aanbieding aanmaken

Zoekt u een manier om de visibiliteit van uw HR-behoeften te verhogen?
My Job Campaign is dé oplossing:
 
  • Word gezien door duizenden afgestudeerden en toekomstig afgestudeerden.
  • U kunt uw aanbiedingen snel en eenvoudig publiceren. U kunt de volgende types aanbiedingen aanmaken: werkaanbiedingen (van bep. of onbep. duur, traineeprogramma)
 
Hoe maakt u nieuwe aanbiedingen aan?
Een nieuwe aanbieding aanmaken gebeurt in twee stappen:
  • In de eerste stap kiest u het type aanbieding en selecteert u in welke talen u uw aanbieding wil publiceren.
  • Vervolgens vult u op een formulier alle basisinformatie in, zoals de functietitel, de plaats van tewerkstelling, de sector(en), en de de jobbeschrijving. Indien u dat wenst, kunt u ook andere informatie opgeven, zoals de datum van inwerkingtreding van het contract, de duur, de functiecategorie, het land waar de functie is gevestigd, het gewenste ervaringsniveau, het gewenste opleidingsniveau, het soort uurrooster, het percentage reizen naar het buitenland, of het gezochte profiel. Tot slot kunt u ook de voordelen vermelden die u de kandidaten te bieden heeft.
 
Hoe lang wordt een aanbieding gepubliceerd?
Uw gepubliceerde aanbiedingen blijven standaard drie maanden lang zichtbaar. U kunt uw bestaande aanbiedingen reactiveren, onzichtbaar maken of verwijderen. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht telkens de publicatie van een van uw aanbiedingen bijna ten einde loopt.
 
Handig weetje: kandidaten kunnen 'cv agents' aanmaken waardoor ze automatisch per e-mail aanbiedingen ontvangen (volgens door hen gekozen criteria en een door hen bepaalde frequentie).

Om gebruik te maken van die functie, moet u beschikken over een rekruteerdersaccount.
U kunt nu meteen online gaan of registreer u als u een nieuwe MyJobCampaign-gebruiker bent!

Connexion

  Log in
Login:

Password: